Prins-kisse och Skrutt-misse

Publicerat: 2011-11-16 22:10

När jag var liten hade jag ett mjukdjur som hängde med mig överallt. Vartefter åren gick fick hon namnet ”Skruttmisse” vet än idag inte om det var jag som döpte henne eller föräldrarna. Hur som helst var hon min favorit. När jag var fem år flyttade vi från Stockholm och landade i Norrköping och då fick jag och min bror lite fina nya leksaker och jag valde då ut Prins-kisse. Prins-kisse var en fantastiskt vacker mjukdjurs-katt och jag mindes honom som ofantligt ståtlig. Mina mjukdjur blev lite som askungen och prinsen. Fast det var nog bara jag som såg skrutt-misses skönhet. Min mamma såg Prins-kisse som en ersättare till Skrutt-misse. Jag såg honom som ett komplement,

Min bror som också minns prins-kisses glansdagar sa häromdagen till mig att ”Som jag ser det har du fått din Prins-kisse nu, i Pollux.”

”Prins-kisse den andre”

Nu är det bara Prins-kisse kvar, Skruttmisse är borta sedan många år men liksom gamla par så liknar de onekligen varandra i slutet Skruttmisse och han…

 ”Prins-kisse den förste” 

– Nja matte, jag vill nog ändå inte sammankopplas för hårt med den där Skrutt-Prinsen om det är ok med dig..

– Vänta nu matte. Vad gör det mig? Är jag Skrutt-misse?

– Nej sötnos hon var mera grå…

-VA? Grå??? Skrutt-vaddå? Jag? I så fall är jag den BÄSTA skrutt-katten så det så! Cool Mjurr!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.