En liten award, vi bugar och tackar :)

Publicerat: 2011-09-30 21:04

Tack min nyvunne vän Spanaren för utmärkelsen (”awarden”) och tack för att du läser min blogg! Verkligen jättekul med en så spännande och rolig vänskap! Till er andra gå gärna in och kolla länken ovan, Spanaren är en sann djurvän och väldigt trevlig människa tycker jag!

Med denna award följde det 5 frågor som jag ska svara på och helst skicka vidare. Jag nöjer mig med att svara på dem och skicka en annan fråga vidare här på kattsajten. Jag hoppas Spanaren inte blir ledsen. Men det här är frågorna jag skulle svara på:

1. Varför började du blogga?

För att försöka sprida lite glädje och min djupaste respekt för främst katten. Intresset finns för alla djur, men just nu bor jag med 3 underbara katter.

2. Vilka bloggar följer du?

De bloggar jag följer är bloggarna på kattsajten och nu alldeles nyligen några på hundsajten och Hemmets Journal. 😉

3. Vilka favoritfärger har du?

Rosa, rött, blått. Det kanske inte är så viktigt längre egentligen i ärlighetens namn. När jag var liten kunde jag inte tänka mig några färger utan gult och gult är solens färg och solen den gillar jag :-). På senare år står svartvit, vit och grå rätt så högt på listan, fast då måste färgerna ha svans… 😉

4. Vilka favoritfilmer har du?

Jag gillar komedier, gärna med inslag av romantik och spänning.

5. Vilket land drömmer du om att besöka?

Island är ett drömmål jag haft länge som jag hoppas kunna besöka i vårdagar då ett tillfälle dykt upp.

Jag tänker skicka detta vidare till några kattsajtsvänner, men med en ny fråga som jag önskar besvarad istället för ovanstående  (som ni också jättegärna får svara på om ni vill). Skicka gärna awarden vidare om ni vill.

Varför skaffade du just katt av alla husdjur?

De 5 bloggar som berikar och får awarden av mig är nedanstående. (Jag väljer att behålla begränsningen på 5 stycken även om jag har flera vänner vars bloggar jag också läser här)

Jassan

Tigermamma

Aniegson

Hilding Eriksson

Missebus

Huruvida ni vill bara vill ha äran och bara mysa med den eller önskar skicka den vidare som en kedjeblogg är helt upp till er. Jag såg det på samma sätt som jag misstänker Spanaren gjorde, som ett sätt att sprida lite glädje på sajten 🙂 Hoppas det har den effekten och inte skapar utanförskap för det är verkligen inte meningen. Så ni som inte är med här kunde precis lika gärna ha fått den här awarden. Kram på er!

P.s vill ni ha bilden rent fysiskt om ni vill skicka awarden vidare till flera kattsajtsvänner, så skicka ett meddelande med er e-mail adress så skickar jag den gärna till er. 🙂

Kram, 

Eva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.