Tass-salva, Pixie berättar

Publicerat: 2011-09-17 10:09

– Ibland har matte bra idéer och ibland är de mindre bra. En mindre bra idé (enligt P3) var tass-salvan matte köpte på apoteket. ”För alla djur” stod det hjälpsamt på burken. ”Åh” tänkte matte. Husse hånskrattade och frågade ”varför då?”.”De har ju så nariga tassar sa matte eftertänksamt”.

– ”Nariga tassar?” Ska få be att påpeka att det i så fall är killarna i huset som har nariga tassar. På mig finns inget narigt alls!

– Haha, matte började med Pollux och försökte smeta in hans tassar. Han slog efter matte demonstrativt med en tass och sa varnande ”buuuääää?” Hon förstod. Ingen tass-salva för Pollux!

– Matte gav inte upp vill jag bara meddela. Nej då hon tittade på den minsta i familjen och han tittade tillbaka… vänligt.

– Jag satt på avstånd när matte smetade in hans framtassar. Picasso låg ner och iakttog intresserat vad som pågick och lät matte hållas.

– När matte var klar (inte ett ögonblick innan) hoppade Picasso ner på golvet och slirade in till matskålen. Där satte han demonstrativt båda framtassarna i vattenskålen och sköljde av dem.

– Picasso satt sedan och slickade sina tassar så de blev rena och fina.

– Om hon försökte med mig? Jo, lite grann på mina baktassar, fast hon  muttrade lite och sa nått om att jag var väl den som behövde det minst. Men hon verkade lite uppgiven så jag lät henne hållas!

Kurr,

Pixie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.