Pixie är kä-äär!

Publicerat: 2011-08-31 12:50

Frågorna hopar sig. Har Sickan (Pixies första kärlek) kommit tillbaka? Har Pixie hittat en ny kärlek som påminner om Sickan? Är det därför hon har varit borta mycket?

Hm… I morse släppte jag ut Pixie och hon var borta halva dagen. Jag började precis undra var Pixie var för varje gång jag riktat pejlen så befann den sig på samma plats! Inte bra! Inlåst? Tappat halsband? Eller värre? Ut och leta.

Förra gången när Pixie var borta en månad var hon jätteliten och tunn när hon kom tillbaka, så oron finns där när hon försvinner.

Efter mycket letande ger pejlen rejält utslag. Jag står framför ett hus och tanken är att hon slunkit in och blivit inlåst. Då hör jag ett mars-katts-ljud. Jag prövar att ropa ”Pixie” och hon hoppar fram och buffar och knuffar mig kärleksfullt och samtidigt ser jag baken på… Sickan???

Så här såg han ut då Pixies pojkvän

Men… han har ju varit borta i flera år!!! Är det möjligt? Eller… har hon hittat en ny? Jag stannade inte för att ta reda på det (tyvärr!!! Blev så glad att hitta Pixie), men ljuden från dem var precis samma som när Sickan fanns här och han var lika svart och lurvig.

-Pixie är kär!

– Nu ska du inte vara så där matte… Det är ju därför jag inget säger för det blir ett sånt väldans liv om det då.

– Pixie är Kä-äär! Hihihi…Oskyldig

– Sluta matte!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.