Matte och husse har varit på minisemester

Publicerat: 2011-07-23 19:01

Pixie : Kul att ni är hemma matte! Picasso har varit barnvakt och jag och Pollux har försökt att hålla ställningarna så gott vi har kunnat.

– Åh… så bra sötnos… fast egentligen var det så att flickan som var här och hennes farmor var kattvakter, ni skulle också ha semester och hade inget barnvakts-ansvar. Jag trodde ni slappnade av!

Pixie : Slappnade av? Skärpning matte! När ni åker bort så tar vi raskt olika roller för att klara av huset och allt ni lämnar oss med. Picasso brukar som sagt vara barnvakt.

… men det händer att jag hjälper till!

Pixie : Pollux hjälper till genom att springa hit och dit och vara långt borta så pejlen ska ge så konstiga utslag som möjligt. Det sysselsätter, matte! Sen leker vi med varandra. Det kan man se som små teateruppvisningar. Vi kan ju inte bara sitta och vänta på att ni ska komma hem. Vi står för underhållningen matte. Visste inte du det?

– Äh… nej, jag känner mig lite dum nu.. faktiskt.

Pixie : Inte ovanligt matte hihi, vi fixar käk också och då får vi beröm fast jag fattar inte riktigt vart det tar vägen?? Vi brukar komma hem med möss och sånt till människorna i huset så de inte ska svälta. Kan tänka mig att det är svårt att hitta mat i huset om man inte bor där i vanligt fall.

– Mina sötnosar! Så duktiga och omtänksamma ni är!

Pixie : Tack matte! Purrr! Men, berätta om din semester nu matte, träffade ni några roliga djur?

– Ja Pixie… jag träffade massor med roliga djur, men ett djur som jag inte sett förut. Men det berättar jag mer om i nästa blogg.

Pixie : Mycket intressant matte, men jag är rätt så trött efter er minisemester så om det är ok med er så tar jag och vilar lite.

– Gör det Pyttan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.