Simba

Publicerat: 2011-07-14 10:44

När jag är hos mina föräldrar och är ute i trädgården så får jag nästan alltid besök av en underbar kisse, Simba! Simba är föräldrarnas grannes katt och han älskar att bli hållen. Jag går alltid på det och tar upp honom och han stångas och buffas spinnande. När jag sedan ska sätta ner honom har han inga ben! De kröks effektivt in och kisse ser oskyldig ut och fortsätter att buffa och knuffa och spinna högt!

Jag får alltså gå runt med denna kisse som är en rätt så stor katt, tills han själv fått nog och då plötsligt mirakulöst får tillbaka benen. Simba har ett väldigt kärleksfullt hem och ibland hör jag hans matte på andra sidan staketet och det är samma toner som när jag själv pratar med mina kissar. Då myser jag. Simba är en underbar och väldigt älskad katt helt enkelt!

Simba vill in till föräldrarna…

… men dörren hålls stängd. Vi uppskattar alla Simbas besök, men vi respekterar att han har ett hem. Glad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.