Bloggen som bytte inriktning

Publicerat: 2011-05-15 11:56

Jag bygger vidare på Tigermammas bloggar om alla misslyckade bilder som går på en lyckad bild. Här kommer några som inte kvalade in till expertpanelens tum-uppskattning. Bilderna är ändå trots att de är lite suddiga/misslyckade en hyllning till kattens smidighet.

-Men hallå matte! Det är ju jag! Jag är väl inte misslyckad?

– Nej då Pollux DU är väldigt lyckad. Det var matte som inte riktigt hade rätt inställning på kameran, så du blev lite suddig bara. Vi… hm… tar nästa bild.

– Nu är du elak matte. Det är ju jag igen! När Picasso hoppar och gör sig till så går de direkt ut på kattsajten, men när jag som är lite äldre … och vill jag påpeka har väldigt grunda knäskålar… När jag hjular eller gör nått, så anses det direkt misslyckat?

-Förlåt Polle-man, måste erkänna att de här bilderna blev mycket bättre i det här formatet när man inte ser hur suddiga de är. Så vi kanske inte ska döpa rubriken till misslyckade bilder? Vi kan döpa dem till ”Pollux akrobatik” eller ”småsuddiga roliga bilder på en vit katt?”, eller nått annat … förslag?

– Vi kan väl se… har du flera bilder som är ”misslyckade” på någon annan katt kanske, matte? En grå katt kanske?

– Hm…tja, vänta så ska vi se vad vi kan hitta…

-Så du hade bara vita-katt bilder på lager för din misslyckade blogg, matte?

– Äh… nej då, vänta så ska vi se. Här har vi en väldigt misslyckad bild på en grå katt.

– Det är säkert en nattbild på mig…Obestämd suck…

– Nej då, nej då, vänta nu… tålamod, tålamod… 

– Hm… nej, så misslyckad är den inte det håller jag med om Pollux, det var mer action-bild än misslyckad, men lite suddig…kanske…?

– Det är säkert den vita delen av bilden i så fall…Obestämd

– Ok, så här gör vi Polle-mannen. Sluta sura nu vännen min. Det här blev inte så misslyckat som jag tänkt mig. Vi säger att temat är actionbilder på två katter istället och så låtsas vi inte om att de är lite suddiga, ok? Action-bilder, låter inte det lite coolt? Vänta nu så ska du få se. Vi lägger till en till där du bråkar med en leksaksmus, här kommer den. Se så fin du är!

– Jaha, ja, men vi säger väl det då matte. Nu går jag ut och slickar mig lite. Du kan väl se om du kan ställa in den där kameran rätt under tiden så kanske vi slipper såna här bloggar fortsättningsvis.

Eva och Pollux

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.