Det hinkas…

Publicerat: 2011-04-11 22:24

Oj, oj, oj våra rutiner är obefintliga. Imorse sprang jag ut och hade inte alls förstått att jag var tvungen att komma in innan matte och husse gick till jobbet. De hade glömt att tala om för mig att det var arbetsdag! Här har vi inte haft arbetsdagar på två veckor så det var lätt att missa. Mer kommunikation matte! Vi måste faktiskt få reda på sånt så vi kan anpassa oss.

Pollux hade husarrest, han får det ibland när han är ute för mycket. Han blir väldigt sur och är lite svår att bo med då och då får han vara inne tills han blir snäll igen som matte säger. Förvildad kallar hon det. Picasso är lite för liten för att gå ut på morgonen ännu så det var bara jag som hade fritt fram och fick gå ut! Du blir aldrig elak och sur gumman min så du får gå och komma som du vill sa hon. Inte ett ord om att det var arbetsdag…

Jag fick alltså ofrivilligt vara ute hela dagen och var väldigt hungrig när matte och husse äntligen behagade komma hem.

De hade handlat mat! Tungan ute Jag älskar mat och torrfoder. Matte hällde upp allt i en hink och lät oss äta direkt därifrån. Det brukar vi aldrig få göra. Det ska från en stor påse till hinken. Från hinken till en liten skål. Från en liten skål till min mage. Lite omständigt kan jag tycka. Här ser ni våra lite olika taktiker.

Tycker nog att matte var lite orättvis för jag ser väldigt glupsk ut. Glöm inte att killarna hade varit inne och haft tillgång till mat hela dagen. Lägg märke till den förnäme… hihi.

Han skulle nog helst velat haft bestick, men får nöja sig med långa tassar.Glad

Lill-kissen har lite problem med höjden…

Oj vad jag äter på alla bilder Skäms och framfusig är jag också. Enligt matte brukar jag vara försiktigast, men är man hungrig så är man och då får faktiskt husets killar backa undan. Girl-power!

Med vänlig knuff,

Pixie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.