Ordningen är återställd

Publicerat: 2011-04-09 17:00

Igår invaderades huset av husse, matte och lill-husse. Jag var sist in och träffa dem. Även om jag spann lite så var jag reserverad. Jag tycker det är jobbigt med hastiga förändringar även om de är positiva.

Försvinna så där och så bara dyka upp som gubben ur lådan och vilja kela. Jag har lite svårt att visa alla känslor bara så där som matte gjorde. Men jag njöt allt av att bli klappad. När vi skulle gå och lägga oss så blev vi inte inlåsta i källaren utan fick gå runt som vi ville i huset och då tog jag min vanliga plats i sängens fotände. Där låg jag och tinade upp och började känna hur fantastiskt härligt det var. Då kom den odräglige lill-kissen och hoppade upp på mig och lade en vit leksaks-svans på mig som han senare letade vilt efter på hela mig.Obestämd

Tolka mig rätt jag tycker om honom, men han verkar ha någon sån där bokstavskombination ibland som är lite jobbig och jag antar att vi katter inte har nån medicin mot det ännu heller. Puh, man får härda ut. Matte tycker han ser stor ut. Jag hoppas det innebär att han blir lite mer belevad vartefter! Han har en fin förebild och då pratar jag alltså inte om Pixie… Jag menar en manlig förebild.

Fel bild, matte!

Irriterande var det i alla fall! Jag var tvungen att fräsa ifrån ordentligt och säga till honom att hålla rätt på sina svansar och inte drälla med dem på mig! Han lyssnade inte… Jag fick söka mig bort från sängen ett tag. Men jag saknade den snart och gjorde ett nytt försök när Picasso hade rusat ner jagandes nått eller också sprang han bara upp och ner för trapporna för att göra av med överskottsenergi. Jag hoppade försiktigt upp i sängen bara för att… nästan landa på Pixie! Ingen ordning alls! Vad är detta??? Lystring husets katter! Det här är MIN plats! Pixies plats är ju på husses säng eller möjligtvis uppe vid huvudet nånstans där Picasso sover… men inte på min plats!

Jag hoppade alltså ner igen under mattes protester. Jag måste erkänna att jag mös lite, hon vill ha mig där prrrrrr, tänkte väl det. När jag nästa gång försökte igen så var ordningen återställd. Pixie hade hittat klätterställningen och låg där. Picasso hade fått en armkrok att ligga på och min plats var tom. Underbart! Imorgon ska Picasso berätta om sitt äventyr han hade idag sa han när han for förbi här precis. Jag drog åt mig svansen så jag missade vad han sa mer. Han har en förkärlek för vita svansar har jag upptäckt och jag är lite rädd om min.

Med Hög (vit) Svans!

Sir Pollux

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.