Den lilla ”terrorkatten”

Publicerat: 2011-04-07 14:46

Igår var vår sista kväll här. Idag åker vi hem. Vi åt på en restaurang där man får in rå mat på bananlövsprydd skål som man sedan tillagar över grill på bordet. Igår möttes vi av en liten kattjej som jamande kom mot oss och hon strök sig vänligt mot oss. Vi gick på det och började kela med henne. Sen kom maten!

Våra katter hemma kan tigga under bordet ibland. Pollux tigger med stil. Han tittar stint på oss och blinkar vänligt när vi tittar tillbaka. Med det i åtanke kan man kanske förstå varför vi föll för jamandet och gav kissen lite kött. Misstag! Den här katten var ingen liten mätt småfet katt med egen matskål (ursäkta Pollux!)

Den lilla snälla katthonan förvandlades till en liten tiger som krävde kött! Råmande med små klor på våra ben visade kisse att hon ville/krävde mer. Lill-husse blev lite dålig med påföljd att vi fick en massa kött över. Kisse fick därför del av detta. När bordet dukades av försvann hon som en blixt iväg till nästa bord och jamade högljutt där.  En riktig liten restaurangkatt som inte alls var lika smal som många av de katter jag sett här. En smart liten tjej med en hållbar strategi.

Imorgon får jag träffa mina egna små kissar igen. Jag längtar! Jo, semestern har varit helt underbar. Vi har ätit frukost och snorklat så nu ska vi strax äta vår sista måltid här och sen bär det iväg.

Snart hemma! Skrattande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.