Armkrok till Fladderkatten

Publicerat: 2011-03-26 07:52

Varje natt kommer en liten katt till mig. Varje natt förväntar han sig en armkrok. Dvs en arm som han kan snurra in sig mot så han ligger med min arm runt sig, då trivs han! Då spinner den lille katten högljutt och blinkar vänligt till mig när jag tittar på honom. Sen somnar han. Sen ligger vi så tills jag får krampFlört eller han vaknar och vill göra nått annat. Armkroken har förändrats lite under de här månaderna. Ibörjan var det en liten krok, nu är det en betydligt större krok.

Undrar var lill-kissen kommer sova nu när vi är borta?

Det är med blandade känslor jag åker bort. Tankarna kommer att vandra hem till kissarna (inte bara Picasso förståss. Min lilla rara tjej och min härlige Pollux som ser rätt in i själen på mig när han ser mig i ögonen). Och även om jag vet att de har det bra så kommer jag sakna dem väldigt. Hoppas våren fortsätter här i supertempo så att de kan vara ute mycket och ha roligt. Uj, vilken depparblogg det här blev. Det var ju inte meningen. Det ska bli suveränt att få vila upp sig lite och komma hem till huset nyrenoverat. Sånt är lyx!  Jag tror detta var sista bloggen från oss på ett tag.

Kram på er allihop.

Eva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.