Resan

Publicerat: 2011-03-25 18:53

Imorgon får vi besök här hemma. Då kommer den förlängda familjen hit. Pollux fasar, han är så fånig!

Picasso och jag tycker det ska bli kul! Jag hoppas det kommer lite barn och att dom försiktigt klappar mig och beundrar mig för det gillar jag. Matte har berättat att de brukar åka hem och leka oss. Hihihi. Jag tror att de helst vill vara mig för jag gillar dem och det märker de. Fast det är klart Pollux blir väl nästan magisk eftersom han nästan aldrig syns när de är här.

Magikern

Picasso vill leka och matte har berättat att det kommer en liten tjej som älskar att leka med honom så han är SÅ förväntansfull. Bara bus, hela tiden. Kan inte bli bättre. Kan hon inte komma nu?

Spjuvern

Pollux kommer nog att försöka komma in under den där gamla kartongen i förrådet… hahaha, han är så mallig och förnäm, men livrädd när det kommer folk som inte tillhör den absolut närmaste familjen.

Nu är det så att matte talat om att hon och husse och lill-husse ska ut och resa. De kommer att vara borta i två veckor på sol-semester så efter den här helgen händer det inte så mycket på kattsajten på ett tag från oss. Men vi lovar att komma tillbaka och berätta om fladderkattens motsvarighet, nämligen fladder-hundarna (matte säger att de heter flyghundar), men jag vet inte.

jag

Jo, renoveringen är klar nu! Skönt va? Det tycker i alla fall vi.

Med vänlig knuff,

Pixie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.