När bakdelen springer om framdelen…

Publicerat: 2011-03-17 19:32

Med risk att bli lite tjatig så är det så att vi tapetserar här hemma. Det innebär slipdamm vilket i sin tur innebär inplastning av allt. Inplastning är nått Picasso tycker är fantastiskt spännande. Det prasslar och rör sig! Det har varit en intensiv period med mycket att göra på jobbet och privat och min ork när jag kommit hem har varit så där. Picassos energi däremot har det inte varit nått fel på och jag tror han kommit upp i trotsåldern Glad. Han kastar sig in i plasten och matte pyschar och säger bestämt ”nej”. Det går hela tre sekunder innan han kastar han sig in nästa ”plastvägg” och så håller vi på. Det blir hål i plasten och vi lappar med tejp.

När jag säger ifrån med lite skarpare ton går Picasso in i en vild galopp och med full fart tar han sikte på andra änden av huset. Ibland får han upp så mycket fart så bakdelen springer om framdelen. Då släpper min stress och jag kan inte annat än skratta åt honom. Har tyvärr inte lyckats fånga detta ännu på bild, men lovar att komplettera bloggen med en sån bild om jag lyckas ta en. Nu närmar vi oss i alla fall slutet på denna renovering och mitt internet kan komma tillbaka redan imorgon, vilket i så fall innebär mer bilder och bloggar. Om det inte gör det så passar jag på redan nu att tacka alla för trevliga kommentarer i gästboken (ska svara när jag har internet mer permanent igen) .

Titta så snäll och still min bakdel är, inte alls så där bråkig som matte får den att låta. Mjurr

Lägg gärna märke till Pixie på bilden. Hon är spöket i det mörka rummet intill och hon tycker att Picasso har en lite konstig svansföring i bilden meddelar hon och jag håller med.

Passar också på att önska en trevlig helg i fall jag inte får igång internet innan dess. Flört

Eva med 3P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.