Laserkatterna

Publicerat: 2011-03-01 08:40

I vår familj är vi två som är helt vansinnigt glada i små ljusstarka punkter. Det är jag och Picasso. Det kan vara röda punkter och det kan vara gröna punkter och det kan vara punkter med fiskar i också. Jo de säljer såna i djuraffärer så vi tidigt ska lära oss hur en fisk ser ut. Det lär vi oss utan en sån där ljussak också, men tack så mycket för omtanken.

Vi har olika teknik jag och Picasso. Picasso kastar sig efter punkten med hela kroppen medan jag har ett fantastiskt tassarbete (enligt matte). Svårt att få med på bild tyvärr säger hon.

Där, där, där är den..!

Det var nästan roligare när Picasso inte bodde hos oss just när det gäller leksaker för nu måste matte hålla i honom om jag ska få jaga punkten ensam. Om matte inte håller i honom så jagar han punkten på mig och då tycker jag det blir lite för vilt så då drar jag mig gärna undan lite. Matte kallar det laserpunkter och håller i en sprattlande Picasso för att jag också ska få leka lite. 

Åh, så spännade det är, nu har den smitit in under soffan…

Håll i ordentligt matte, för det här är riktigt skoj!

Med vänlig knuff,

Pixie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.