En trea för 3(P)!

Publicerat: 2011-02-23 07:12

Igår hade vi ett litet bestyr innan vi skulle iväg. Vissa dagar kör det ihop sig lite. Igår var en sån dag. Planen är alltid likadan. Det gäller att låsa in tre katter i källaren innan byggarbetarna kommer.

Igår fick jag in först Picasso i rummet och sen Pollux. Sedan skulle jag in igen, och då slank Pollux ut och gömde sig på ett ställe i huset där han vet att jag inte får tag i honom. Han vet det och vi har alltid en tävling som går ut på att jag ska stänga dörren in dit eller att han hinner slinka in där. När han väl är inne är det för sent då får jag inte tag på honom. Stressad som jag var blev det att flytta in en låda och mat i det lilla rummet och stänga dörren. Hade jag tänkt lite till hade jag nog flyttat in Picasso där också som det var nu fick de sitta i varsitt rum hela dagen. Picasso lider nog mest av det. Jag tror Pollux lägger sig ner och sover och njuter av lugn och ro.

Skönt med lugna stunder

Va? Ska jag vara här ensam? Jag avskyr att vara ensam.

Pixie släpps alltid ut ett varv på morgonen och kommer alltid in innan vi går. Det är bara hon som är betrodd att släppas ut på morgonen. Behöver jag säga att även det trasslade till sig? Denna morgon kom hon inte in. För att ytterligare göra oss lite nervösa visade pejlen inget utslag… Hade vi glömt byta batteri eller…? Det var inget att göra det blev att knalla hemifrån utan att få in henne. Jobbet blir lite lidande när man är nervös över sina katter. När byggarbetarna kom måste hon ha slunkit in med dem och tagit rummet mellan Picassos och Pollux rum i besittning för där var hon när jag kom hem. Vi bytte batteri på henne senare på kvällen för det var det som var gammalt. Puh!

Så… när jag kom hem så satt alltså mina kissar i varsitt rum utan att ha sett varandra på hela dagen. De blev inte bara fantastiskt glada att se mig denna eftermiddag. De blev jätteglada att se varandra också. Det hela var fantastiskt spännande och roligt och glädjen stod högt i tak! De var sen igång hela kvällen och busade och lekte.

Men där är ni ju grabbar, var har ni varit nånstans då?

Matte och mat… åh…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.