Surt sade Pollux…

Publicerat: 2011-02-16 21:25

Picasso: Yipee! Jag vann! Jag vann! Jag vann!

Pollux: Ååh, nu måste man lyssna på den där hela månaden som skryter om sina ”fantastiska” hopp.

Pixie: Är ni igång nu igen och gnabbas. Ge dig Pollux, det är väl kul att vår lill-kisse vann?

Pollux: Jo, kanske det men han blir så mallig… Han är som Nermal i Gustaf. Alltid liten och söt. Han är säkert en sån där dvärgkatt som Nermal är. Det enda som är stort på honom är öronen och det är väl bara gulligt antar jag.

Picasso: Jag vann.. jag.. va? Har jag stora öron??? Så jag är både kalltassad och så har jag stora öron nu också??? Buää…

Pixie: Lugna dig vännen. Pollux!!! Se nu vad du ställt till med. Det finns väl inga dvärg-katter heller. Gustaf är en tecknad serie. Det ligger nog inte så mycket sanning i den ska du se. Förresten har Picasso växt så det knakat på sista tiden. Ser du inte så stor han blivit. Han är högre än jag. Vänta bara, han kanske blir större än du… då kanske det är du som är dvärg-katten… med de små öronen…hihi

Pollux:Obestämd

Pollux: Suck!

Pixie: Skärp dig Pollux, du är ju nominerad denna månad, du får vara glad för det.

Pollux: Ok, jag går iväg och är glad över min nominering nån annanstans där det inte hoppar så mycket hela tiden…

Picasso: Förresten är jag alls inte mallig, jag är glad ju! Jag vann, jag vann…hihihi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.