En svans på villovägar

Publicerat: 2011-02-07 08:00

Häromdagen jobbade jag hemma med en kollega. Jag hade fixat kaffe och Picasso var med hela tiden Han hade extra-svansen i munnen och ville leka.

Han svansade med mig överallt och till slut så när jag tittade på honom var svansen borta. Efter att snabbt titta runt lite efter den tittade jag i kaffekoppen jag just fyllt med kaffe… Bara att börja om, för nu låg där en liten vit svans och simmade.

Ut och skölja av svansen, det sista jag behöver är en koffein-katt… eller för den delen en svans i halsen. Nytt kaffe till mig som däremot behövde den dagliga dosen av koffein. 🙂 Kollegan (som inte har katt) undrade vad jag höll på med, hade jag inte precis fyllt upp kaffe… Det är underhållning och full fart hela tiden med en liten katt som är väldigt fascinerad av att stoppa saker i muggar, krukor osv.

Här har han testat att lägga svansen i en vas och hoppar lyckligt efter den. Spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.