Fladderkatten, det är jag det!

Publicerat: 2011-02-04 15:08

Hej, Picasso här. Jag hoppas ni inte tröttnat på mig. Om ni inte gjort det så ska ni få höra om vad som händer hos oss nu. Det kommer byggarbetare till oss under dagtid när matte och husse gått hemifrån och då blir vi alla inlåsta i ett stort rum i källaren.

Det är tråkigt!

Det är för att vi inte ska rymma ut och busa med dem tror jag. Matte sa nått om att hon är rädd för att vi ska fastna i nån dörr som hastigt stängs. inte då, jag är hur snabb som helst Cool. Dörrar är ena långsamma typer. Jag har försvunnit ut genom dem flera gånger innan de har stängt sig. Fast eftersom både matte och husse ogillar det så försöker jag behärska mig. I alla fall ibland.

”Ok”, säger matte då. ”Du är snabb, men du kanske skulle äta nått olämpligt om vi lät dig gå lös när de är här!” säger hon då och tittar på mig så där bestämt som bara matte kan som gör att man känner sig lite liten.

Mjaaa, Skämsdet kanske jag skulle göra… mumlar jag då tillbaka. För ”äta” och ”olämpligt” är två ord som inte alls passar ihop tycker jag. Allt är lämpligt att äta! Matte håller inte med här så jag säger det lite tyst så hon inte hör.

När matte och husse och lill-husse kommer hem blir jag, Pixie och Pollux utsläppta och då blir jag så glad och uppspelt och hungrig!!!

För hur mycket mat än matte häller upp innan hon går hemifrån så räcker det inte. Här på bilden är vi hungriga allihop. Matte kokar fisk! Smask!

I och med renoveringen hemma så har vår klätterställning fått flytta in i sovrummet. Igår kom jag på att jag kunde flyga ner till sängen därifrån. Jättekul! Vänta ska ni få se, jag är fladderkatten som är jätteduktig på att flyga.  Cool

Jag landade mjukt och skönt och passade på att njuta lite innan jakten fortsatte.

Än så länge flyger jag bara när nån leker med mig på täcket, som här, när Lill-husse och jag busar.

Men… jag tänkte vänta till i natt när matte och husse somnat och sen tänker jag göra en snygg landning på mattes mage och studsa över till husse. Det tror jag de skulle tycka om. Cool Tror inte ni det? Då ska jag ta så här mycket sats:

Mjurr Picasso

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.