En konstnär i badrummet

Publicerat: 2011-01-26 17:48

Hej,

Jag heter Picasso. Jag är egentligen inte döpt efter en känd konstnär utan för att matte behövde ett namn som började på P och innehöll S. En annan anledning att jag heter Picasso är för att jag kom direkt när matte testade att ropa det. Hon hade andra namn på lager som började på P med S i, sa hon. Men jag blev så ivrig när jag hörde Picasso så jag fick inte höra de andra namnen. Jag har i alla fall valt mitt namn själv. Visst är det fint? Nästan lika fint som min svans.Cool

Igår lärde jag mig ett nytt ord, ”bada”. Det var annorlunda vill jag lova!Glad Jag måste berätta för er. För jag kan inte tänka mig att ni vet vad det betyder! Plötsligt försvann matte och ni kan inte gissa  var jag hittade henne…

Nämen… vad gör du???

Vaddå tvättar dig? Du driver med mig eller hur?

Så spännande, en stor vattenskål. Vänta matte så ska jag hämta svansen-leksaken så lägger vi i den också.

Nej, töm inte ut allt, det var roligt att plaska i.

Ok, så det är här jag ska tvätta mig från och med nu?

Va? Måste inte jag sitta i badkaret när jag tvättar mig? Knepigt det där med bad. Det behöver jag nog fundera lite på.

Mjurr,

Picasso

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.