Vårkänsla!!!

Publicerat: 2011-01-23 10:19

Det är nått som gör att jag vill vara ute nu. Igår var jag, Pollux, (eller Sir Pollux), ute hela dagen och ville inte komma in förrän husse och matte gick ut och pejlade* in mig och då var det mörkt ute. 

Jag ville ut direkt imorse igen, men idag gick det inte. Matte vill att isbjörnskatten ska vara inne mer än ute, säger hon. Annars har hon snart en vild-katt och det går inte fortsätter hon. Jag förstår inte vad hon menar…

Vildkatt jag? Bah!

Vi är inget bed and breakfast säger hon då förmanande till mig. Vi är ett hem! Låter ju bra, men trist när man inte får gå ut tycker jag som istället surfar runt på kattsajten och googlar definitionen på fängelse…

Med hög svans,

Pollux

*Tidigare blogg som handlar om pejling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.