Katterna med buskeps

Publicerat: 2011-01-16 10:00

Imorse tog vi sovmorgon här i huset. Husse gick upp först men matte låg kvar ett tag. Det var så skönt att få sova ut lite. Picasso var i upplösningstillstånd, var är alla? (Kanske var det riktat särskilt till matte som står för maten.) I sängen!? Fortfarande?! Efter flera mjuka försök att väcka matte med spinn och tramp så fick den lille till slut nog. 

Han satte på sig buskepsen och tog sats från entréplan och sprang allt vad han orkade upp för trapporna. Han använde sängen bredvid som en studsmatta och landade obarmhärtigt på min mage. Jag vaknade och skrattade, men den lille var inte klar. Hopp ner från sängen. Ett varv snabbt runt sängen och så upp i sängen brevid med ett skrämselljud och så ner igen. Vem kan sova vidare nu?

Det var inget annat att göra. Jag får anse att morgonslappandet är över och sätta mig upp. Då ser jag hur Pixie gör vad hon kan för att sysselsätta Picasso. Hon busar vilt med honom. Gulliga, rara Pixie! Pixie hade tagit första bus-passet med Picasso.

En bild på Pixie iförd sin buskeps

 

Pollux försökte också sova imorse. Innan Picasso kom sov han alltid i fotänden av sängen, men nu blir han ofta störd nån gång under natten och hittar lugnare sovställen. När kissarna fått mat denna morgon tog han vid och tog andra passet med bus.

 

Picasso som är så busig så han inte vet var han ska göra av alla tassarna.

Blir nog att ta ut katterna i snön idag så de får busa av sig lite. Kanske då särskilt en.

Nu är det dags för tredje bus-passet och det är mitt, så jag önskar er alla en trevlig söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.