Lillen spekulerar

Publicerat: 2011-01-11 06:45

Hej,

Jag heter Picasso! Ni kanske har sett mig här på sajten, jag är med ibland.

Nu ska ni få höra en hemlighet. Jag är elektrisk! Åtminstone tror jag det för det blixtrar eller knäpper ofta om mig. Jo, det är sant! Så fort jag gör nått spännande så blixtrar det till eller låter lite konstigt mekaniskt klick-aktigt. Det går snabbt och ok, det händer inte hela tiden får jag väl erkänna, men ofta. Kanske blixtrar det mest när jag är med matte och husse egentligen…

Vänta det kommer någon… Nej, det var visst inget!

Nåja, ta t ex häromdagen då skulle jag jaga i sängen. Det är så kul att jaga där för plötsligt så rör sig täcket så spännande. När jag tog sats från nattduksbordet och hoppade över hela sängen så hände det… blixt… allt blev ljust ett kort ögonblick sen var det mörkt igen. Jag lyste upp hela rummet!

Det varade bara en kort sekund, men ändå! Är inte det fantastiskt?

Pixie och Pollux är också elektriska, men jag tror det kan ha avtagit lite med åldern (men säg inget till dem, de kanske blir ledsna då). Det blixtrar lite mindre om dem. Men de sover så mycket. Jag tror man måste vara igång för att alstra el. Mest uppladdad och elektrisk är jag nog när jag hoppar… Undrar om jag ska smyga fram och blixtra lite för Pixie och springa iväg, hon gillar att jaga ljuspunkter lika mycket som jag.

Mjurrrr,

Picasso

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.