Liten adrenalin-katt

Publicerat: 2011-01-03 20:19

Idag var första dagen på närmare två veckor som jag och sambon jobbade. M.a.o var det första dagen på närmare två veckor som kissarna behövde klara sig själva hemma. Det känns lite konstigt att gå ifrån dem på morgonen när vi har haft så trevligt tillsammans så länge.

Tror kissarna kände likadant för från det att vi satte fötterna innanför dörren idag, när vi kom hem från jobbet, har katterna (mestadels Picasso) hoppat mellan golv och tak. Det har lekts intensivt med Pixie och Pollux och när de krävt vila(!) så har han hoppat runt med egna leksaker och så har husse och matte lekt intensivt med honom men det har liksom inte räckt. Det är först nu han börjar lugna ner sig. Här är ett par bilder från dagens lek. 

Tror han och de andra (och även vi) kommer sova gott inatt. Skrattande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.