Historien om någon

Publicerat: 2011-01-03 08:00

och inte vem som helst, Picasso! Glad

Picasso är ett spontanköp. Inget man ska göra förståss. Sambons lilla brosdotter 5 år, var på besök. Vi gick ner till katthemmet, (vi är alltid där när hon kommer,) för att titta på kattungar och bang där var han. Vi gick dit både lördag och söndag och jag väntade på att han skulle vara borta för hans syskon gick ett efter ett och han var ändå den mest sociala och nyfikna, orädda och sötaste (ja, jag vet jag är lite partisk) katten i samlingen. Plus att han var hur social och snäll som helst! Vilken rekordkombination!Flört Men… hans syskon försvann med ljusets hastighet under denna helg, men kvar blev… Ludde.

”Jag HAR katt” tänkte jag gång på gång och att skaffa ännu en till två som inte fungerade bra ihop kan inte vara en lösning! Den lille hoppade upp i knät och lade sig för att i nästa stund kasta sig över en leksak. ”Jag HAR katt”… Personalen kom in med specialmat till två som satt i en liten bur i rummet pga rädsla för de andra katterna tror jag. När de satte in maten hos dem och satte ner den i deras bur hade Ludde landat bredvid skålen och börjat äta upp deras mat. Ett väldigt framåt matvrak. Till och med avmaskningsmedlet kastade han i sig med glädje.

På måndagen gick mina steg ändå mot katthemmet, jag var egentligen på väg hem. Men jag… hamnade där. Det ligger väldigt nära där jag bor.

Jag frågade om den lilla grå kattunge-honan (jo, jag har haft katt länge borde ha vetat bättre) var kvar? Fick då reda på att det var en hanne. Spelade det någon roll? Jag var lite tveksam, tankarna under denna helg hade gått i banor om att jag skulle få två honor. Två honor kanske hade varit bättre, men så bestämde jag mig ”Nej då, inte alls”. Jag köpte honom och gick och hämtade kattryggsäcken och hämtade hem honom. Hur han togs emot av mina två kissar får ni läsa om imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.