Isbjörnskatt vägrar kylan

Publicerat: 2010-12-23 18:21

Igår var det så kallt så till och med Polle (Pollux) bara var ute i tjugo sekunder sen ångrade han sig och ville in igen. Han ser ut som en liten isbjörn annars och trivs ute i alla väder, men när till och med min lilla isbjörnskatt vägrar kylan då är det bäst att hålla sig inne. Idag har både han och Pixe vågat sig ut så det måste innebära att det är mildare.

Idag har vi för övrigt lagat julmat här i huset och det har varit en utmaning med tre kissar som går på trist torrfoder. Picasso längtade så mycket efter nått annat att äta så innan jag visste ordet av hade det slunkit ner ett potatisskal i hans mage. Hoppas han inte blir för dålig av det. Andra utmaningar kommer imorgon när skinkan kommer att serveras det är en höjdpunkt vill jag lova där vi i år kan se fram emot att åtminstone två katter kommer att göra sig hörda. Glad Nu ska här slappas! God Jul på er allihop!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.