Liten katt håller på och bli vuxen

Publicerat: 2010-12-25 13:32

Inatt var första natten sedan Picasso kom som han inte sov hos mig. Plötsligt tidigt på morgonen kom han på var jag var och kom mjurrande upp till mig. Han var sååå glad att hitta mig där sovande. Vilken överraskning! Det trampades och kurrades så högt så det inte gick att sova vidare. Till slut lugnade han sig och lade sig ner och vi somnade om båda två.

Igår var det full rulle, julmat i massor och alla kissarna fick trots diet smaka på julbordet. Räkorna var en favorit som gick hem hos alla. Sen var det mest Picasso som är allätare. Det kommer att bli en stor katt av honom om vi får ordning på magen för han älskar ALL mat. Igår fick han smaka lite, lite av varje och magen har faktiskt hållit sig lugn så här långt så det gick nog skapligt bra trots allt. Som avslutning på kvällen ställde jag mig och kokade fisk till dem, något som alla tre uppskattade och sen plötsligt var de borta allihop. De låg nog som boaormar och smälte maten någonstans, och vem gjorde inte det förresten?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.