Liten julkatt…

Publicerat: 2010-12-24 07:44

…väckte mig tidigt denna julmorgon med ett jam och tramp. ”Du ska väl kunna prata idag, julnatt och allt” sa jag ”… eller har vi passerat den timmen kanske? Sov jag då?” Jam sa Picasso igen och trampade vidare. ”Hungrig?” frågade jag och reste mig sömnigt. Dunk hördes utanför sovrumsdörren när Pollux hoppade ner från sin klätterställning. Kul, han har inte klättrat så högt upp förut. Jag tog första steget i trappen och direkt sprang två katter om mig och landade på våningen nedanför innan jag ens hunnit halvvägs.

Det är kul det där med trappor och katter, har ibland små tävlingar med dem. Jag kan hinna nästan ända upp eller ner och då börjar katten att springa i trappan och den kommer nästan alltid om mig och sätter sin tass på våningen innan jag gör det. Tror de tävlar också.Glad

Nu har spralltimmen inträtt, kissarna har fått mat och busar med varandra. Tror det är Picasso och Pollux som är igång för Pixie är mer morgontrött så hon dyker nog upp först senare. Det är familjens tjejer det, lite morgontrötta. Jag håller ju på och vaknar jag med. Nu ska jag ha en riktigt skön julmorgon innan den närmsta familjen dyker upp på julbord.Ska bli en riktigt trevlig jul.

Så än en gång önskar jag er alla en riktigt God Jul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.