kattdoktorn x 3, leksaker i träden och Baltasar på flygtur

Publicerat: 2010-12-21 21:46

Idag har det varit en snurrig dag för Picasso. Han har haft problem med magen en längre tid så idag var det iväg till veterinären och där blev han beundrad och sedan sövd då han var lite för sprallig för att de prover som krävdes. Då inte alla prover producerades enligt önskemål kompletterades behandlingen med lavemang och sedan väcktes han. Den lille höll sig dock så till sist skickades vi hem med en burk som skulle fyllas. Den lille kämpade på tills vi kom hem och då kastade han sig på lådan och producerade massor av det veterinären tidigare efterfrågat. Vi åkte tillbaka denna gång utan Picasso och fick då reda på att blodproven var ok, puh!

När vi sedan lämnade veterinären för 2:a gången så passade vi på att göra lite julärenden på stan och då ringde veterinären och lämnade också det sista resultatet, ingen parasit! Byte av foder med mycket fibrer. Vi åkte alltså till veterinären en 3:e gång och köpte foder och så hem till kissarna med ny mat. Alla får gå på samma kost och denna nyhet mottogs med olika hängivenhet gladast var nog Pixie.

Vi hade nu också lyckats få med oss en gran hem. Picasso var överlycklig när vi kom hem och väldigt förvånad när vi släpade med oss trädgården in och hängde leksaker i den! Jättespännande! Mer såna initiativ såg han ut att tänka och han som nästan inte trodde att vi älskade honom längre med tanke på vad han gått igenom hos veterinären och sedan bli lämnad ensam med en upprörd mage. Men det här var positivt. När sen krubban kom på plats fick en vise man sitt livs första flygtur, han klarade sig dock till mattes glädje. Nu har lugnet åter sänkt sig över huset och imorgon är det pepparkaksbak som gäller. Vi får se hur detta går med tre ”lussekatter” springandes runt benen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.