Julstädning idag

Publicerat: 2010-12-19 09:43
Idag är det julstädning som gäller. Det snöar för fullt här och kissarna har precis fått favoritfisken och har smälta-maten-tid/mys-tid nu. De anar ännu inte att dammsugaren kommer att komma fram snart. Då försvinner snabbt två kissar och jag tror att det är några ställen här i huset som aldrig städas ordentligt för vi hittar dem inte förrän städningen är över. Men det kanske är så att de faktiskt hjälper till och städar där vi inte ser? Den tredje springer runt och leker med monstret under städning. Ja, det är Picasso som är modigast av mina katter. Nu är det dags att dra igång. Ha en skön dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.